Нашата храна за вашето здраве!

Нашата храна за вашето здраве!

BOSY HEALTHY

BOSY е български бранд за здравословни бонбони, а ние основателките на BOSY сме две сестри. В стремежа си към здравословен начин на живот, практически и научни трудове, които сме преминали, ние създадохме BOSY, за да докажем, че може да се грижите за здравето си, докато хапвате любими вкусове.
Нашата мисия е да удовлетворим очакванията ви и с нашите бонбони да вземете своята доза здравословна сладост като си набавяте вкусни и полезни за здравето витамини и минерали.По този начин ние удовлетворяване себе си и задоволяваме вашите очаквания като помагаме да водите здравословен начин на живот, да се чувствате енергични и щастливи и да ви е вкусно!

Бонбони BOSY са направени от 100% натурални съставки ,богати на витамини, минерали, антиоксиданти и Омега 3.Без добавена захар, без глутен, изцяло веган.
С бонбони BOSY може да поддържате физическата си форма, да включите във вашата диета, да консумирате на път, да хапвате с кафе/чай, в забързано ежедневие, бърз и вкусен снак, да се подсладите без повод, да консумирате преди или след тренировка, да споделите моменти с близки и приятели, да имате винаги под ръка нещо вкусно и здравословно.

Кои сме ние?

Кои сме ние?

BOSY HEALTHY

Вдъхновени от места по света, които сме посетили, ние основателките на BOSY създадохме четири уникални вкуса бонбони.
ДОМИНИКАНА – Кокосова трилогия, която ще ви отведе директно в Тропиците, макар и за малко ..
КАЛИФОРНИЯ – Чували ли сте за огромните плантация с шам фъстък ня това чудесно място…Опитайте..
АФРИКА – Нашето африканско злато с вкус на солен карамел ще ви остави без думи..
БЪЛГАРИЯ – Гордостта на нашата родина е розата, насладете й се в комбинация с бадемово масло ммм….постигнахме шедьовър !

Да!
Погрижихме се за това здравословното да е вкусно.
Бонбоните BOSY са създадени с много любов и внимание към всеки детайл, защото не правим компромис с качество и вкус.

Насладете се..