Нашата храна за вашето здраве!

BOSY HEALTHY

Веган бонбоните BOSY са направени от 100% висококачествени натурални съставки, напълно вегански, без глутен, без добавена захар, без консерванти и изкуствени подсладители, богати на витамини, минерали, антиоксиданти и Омега 3.
BOSY предлага шест вкуса на бонбони:

BOSY България – Розово и бадемово масло
BOSY Африка – Протеинов трюфел и солен карамел
BOSY Калифорния – Шам-фъстък и слънчогледов тахан
BOSY Доминикана – Кашу и кокос
BOSY Москва – Бял шоколад и малини
BOSY Испания – Какао и портокал

Кои сме ние?

BOSY HEALTHY

Здравейте,

Ние сме Саня Ганчева и Бояна Генова – основателки на марката Bosy. В стремежа си към здравословен начин на живот, практическа и научна работа, през която преминахме, създадохме BOSY, вкусна и здравословна алтернатива на сладките, за всеки ден и по всяко време на деня.
Саня Ганчева е търговец, мениджър и възпитаник на УНСС, завършила с отличие магистърска степен по маркетинг. С опит в сферата на търговията, тя е човекът, изградил правилната търговска политика на фирмата.

Бояна Генова е маркетинг мениджър с дългогодишен опит в областта. Създател на идеята за марката и основен технолог на рецептите. Завършила е икономика и е дипломиран диетолог в няколко академии, сред които “Академия по хранене и диететика хранете се правилно”, “Шоу академия” и др.
Бояна е и човекът, който създава иновации. Нейните уникални идеи, които реализираме с маркетинговия отдел, са нашите печеливши стратегии.

Нашата мисия е да отговорим на вашите очаквания и чрез нашите бонбони да вземем вашата доза здравословна сладост, получавайки вкусни и здравословни съставки. По този начин ние удовлетворяваме себе си и отговаряме на вашите очаквания, като ви помагаме да водите здравословен начин на живот, да се чувствате енергични и щастливи и да се наслаждавате!

Вдъхновени от местата по света, които сме посетили, ние, основателите на BOSY, създадохме осем уникални патентовани ароматизирани протеинови бонбони: бонбоните BOSY са създадени с много любов и внимание към всеки детайл, защото не правим компромис с качеството и вкуса.

Желаем ви приятно пътуване!