Безплатна доставка над 69.99 лв.

С BOSY ХРАНАТА МОЖЕ ДА Е ЗДРАВЕ

D560BF8D-BEC9-4753-96B3-993515566707 (1)

С BOSY ХРАНАТА МОЖЕ ДА Е ЗДРАВЕ

В последните години здравословният начин на живот се превърна в екзистенциален въпрос и тема, обсъждана от всички. Но колко са онези, които наистина водят природосъобразен и здравословен начин на живот и колко – тези, които наистина правят нещо за здравето на хората изобщо? В малка страна като България определено не са много. Но малките крачки създават пътя напред, това знаем ние от BOSY и без колебания поехме риска да крачим по посока на здравословното хранене. Защото с BOSY храната може да е здраве.

Ще попитате какво е BOSY… Български бранд за вкусни и здравословни (да, точно така!) бонбони. BOSY е нито повече, нито по-малко от личен опит, умения и здравословна храна! Ние всъщност искаме всички да разберат, че можем да се грижим за здравето си, докато си хапваме и то вкусно. Тук става дума не за реклама или ПР на марката BOSY, а за увереност в това, което твърдим, подкрепена с опит и желание да бъдем преди всичко полезни. И за сигурност в качествата на продукта, който създаваме – нашите бонбони BOSY.

А защо избрахме храненето? Много просто – оттам започва всичко. За да може да функционира правилно, човешкият организъм се нуждае не само от вода, но и от „гориво“. И то качествено. Представете си, че тялото ни е двигател – ако го захраним с некачествено гориво, то няма да работи добре. Ето защо здравословното хранене е изключително важно за всички нас. Разбира се, не бива да пренебрегваме и спорта, но за да можем да правим пълноценни тренировки, отново имаме нужда от „гориво“. BOSY идва на помощ и тук – за възстановяване на енергия и добър тонус е добре да хапнем нещо сладко преди или след тренировка. Попитайте професионалните спортисти, те ще потвърдят, че сладкото е важно. (Между другото, доста такива вече избраха BOSY за своето сладко изкушение).

И като използвахме думичката „сладко“… Всички знаем, че живеем във време, в което сме буквално затрупани от некачествени и направо вредни продукти, които консумираме понякога без изобщо да се замислим. Непрекъснато се говори за вредите от захарта, шоколада, бонбоните, сладкото… Не твърдим обратното, ясно е, че макар и вкусна, захарта, заедно със солта, са „белите убийци“ на човечеството. А кой не обича сладко? Почти няма такива хора. Но… има сладко и сладко. BOSY е здравословното сладко!

Вече е възможно да си хапвате вкусни бонбони BOSY и едновременно с това да набавяте полезни за здравето витамини и минерали. Тоест, нашият двигател, нашето тяло може едновременно да се чувства добре, да има енергия и тонус и да му е вкусно. Ако го „заредим“ с бонбони BOSY, разбира се. Защо? Защото BOSY са с 100% натурални съставки, богати са на витамини, минерали, антиоксиданти и Омега 3 мастни киселини. И не, в бонбоните BOSY няма никаква захар, няма и глутен. BOSY са подходящи и за вегани, важно е да отбележим и това. С BOSY храната може да е здраве и това е безспорно. BOSY са препоръчителни за консумация преди или след тренировка, по време на диета, а ако не тренирате или сте в завидна форма – може да хапвате BOSY за поддържането ѝ или в ежедневието, когато имате нужда от енергия или просто от нещо сладко… и красиво. Да, правилно прочетохте – красиво! Защото бонбоните BOSY освен всичко друго, са и красиви… световно красиви.

Но за произхода и красотата на бонбоните BOSY ще ви разкажем в следващата ни среща.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *