Безплатна доставка над 69.99 лв.

BOSY – ЗДРАВОСЛОВНИ И КРАСИВИ

tangerine-newt-zD7XSNXksGk-unsplash-2

BOSY – ЗДРАВОСЛОВНИ И КРАСИВИ

 Здравейте отново! Вече си поговорихме за това как с нашите бонбони BOSY храната може да е здраве и сме сигурни, че мнозина от вас вече са ги опитали. Не сте забравили, че BOSY е здравословното сладко, нали? Че с бонбони BOSY може да поддържате физическата си форма, да имате енергия в забързаното си ежедневие, да имате винаги под ръка нещо вкусно и здравословно?

Но днес ще обърнем внимание и на това как окото възприема храната и защо освен вкусовите ѝ качества, за които също ще разкажем, е много важен и нейният външен вид. Освен това, BOSY ще ви заведат на различни места по света.

Видът на храната определено е важен, тъй като организмът ни я възприема най-напред със зрението и обонянието. Уханието на BOSY обаче, ще оставим на вас, а за да провокираме въображението ви, ще ви разкажем как изглеждат и какви са на вкус различните видове бонбони  BOSY, които създадохме.

Нашето пътешествие започва от България, разбира се. Представете си нежна българска роза, ето на това напомня BOSY БЪЛГАРИЯ. Така и ухае, защото една от съставките ѝ е розовата есенция – ухае на розови поля, вятър, май, родина, свобода. Нежнорозовият цвят на бонбоните BOSY БЪЛГАРИЯ е изключително красив и се дължи на пудрата от цвекло, която се съдържа в тях. Окото не може да устои на тази красота и докато се усетиш… сякаш отхапваш от роза. И понеже тук, в България, винаги е имало и малко от Ориента, в тези BOSY бонбони добавихме и фурми, бадемово масло, кашу и бадеми, за да носят усещане за слънце. Финалният щрих се поставя от безглутеновия овес, а цялостното усещане е невероятно.

Нека сега се пренесем много далече… чак в Африка. Да, частици от BOSY идват и оттам. Представете си кадифе, кафяво кадифе, гореща пустиня, наситен, солено-карамелен вкус… това са BOSY АФРИКА. В тях има много различни и здравословни съставки, най-напред какао, което придава красивия кафяв цвят на BOSY АФРИКА. После идват фурмите, бадемовото масло, има и рошков, както и великолепен лешников тахан, който придава характерен вкус на този вид бонбони BOSY. В кафявото им злато се крият още веган протеин, кашу, разбира се, кокосово масло и здравословен безглутенов овес. Радост за окото! Прииска ли ви се вече да сте на сафари в Африка… с BOSY АФРИКА?

А били ли сте в Калифорния? Знаете ли, че там има огромни плантации с шамфъстък, любима ядка на милиони хора? Именно тя е и основна съставка в BOSY КАЛИФОРНИЯ. Зелени като безкрайна плантация, пълна със слънце и радост, с фина лимонова жилка от лимоновото масло, красиви като свежест и енергия. Какво още има в BOSY КАЛИФОРНИЯ? Безглутенов овес, кашу, няма как без него, вкусни фурми, слънчогледов тахан… и разкошен шамфъстък. Тайната е в него, а вкусът е невероятен. Опитате ли ги, ще се влюбите. А зеленото… напомня и на особения цвят на океана по онези места.

Накрая с BOSY ще ви заведем много, много далече. Чак на Тропиците, в Доминикана, там, където е много слънчево и горещо. Там, където кокосът е царят на вкусовете. А BOSY ДОМИНИКАНА е царят на тройния кокосов вкус. Красиво кафяво кадифе, покрито с нежни кокосови стърготини, първата част от триото. Следват кокосовото масло и кокосовото брашно, фино, каквито са самите BOSY ДОМИНИКАНА. За пълно съвършенство на ансамбъла добавихме и фурми, кашу и мъничко лимоново масло. И вкусът на Тропиците вече е тук!

           Хареса ли ви разходката с BOSY? Розово като роза, кафяво като пустиня, зелено като поле, бяло като сняг… Обещаваме ви още!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *