Нашата храна за вашето здраве!

BOSY HEALTHY

Добре дошли в BOSY – брандът, който преосмисля здравословното хранене и превръща удоволствието в безкомпромисно полезно изживяване. Ние създаваме протеинови десерти на растителна основа, които не само задоволяват вкусовите ви рецептори, но и подкрепят здравето ви. Нашите продукти са без добавена захар, без глутен и без лактоза, за да може всеки да се наслаждава на истински чисти и естествени съставки.

Нашата Мисия

В BOSY вярваме, че здравословното хранене не трябва да е компромис. Нашата мисия е да ви предложим вкусни, хранителни и изцяло натурални десерти, които да ви подкрепят в ежедневните ви предизвикателства и да ви зареждат с енергия. Стремим се да създаваме продукти, които са не само полезни, но и вдъхновяващи – малки моменти на наслада, които да ви напомнят, че здравето и удоволствието могат да вървят ръка за ръка.

Нашите Цели

Качество без компромиси

Нашата основна цел е да осигурим най-високото качество на продуктите ни. Внимателно подбираме всяка съставка и използваме само най-добрите практики в производството, за да гарантираме, че всеки наш десерт е създаден с грижа и внимание към вашето здраве.

Здравословен начин на живот за всеки

Искаме да направим здравословното хранене достъпно и приятно за всеки. Независимо дали сте активен спортист, или просто се стремите да подобрите своето хранене, нашите десерти са създадени, за да се впишат идеално във вашия начин на живот.

Вдъхновяване на общността

Стремим се да вдъхновяваме и подкрепяме нашата общност, като споделяме знания за здравословното хранене и активния начин на живот. Вярваме, че заедно можем да постигнем повече и да направим света по-здравословен и по-щастлив.

Присъединете се към BOSY

Почувствайте разликата, която прави един наистина здравословен десерт. Присъединете се към нашата общност и открийте вкуса на истинската грижа. В BOSY сме тук, за да ви подкрепяме на всяка стъпка от вашето пътуване към по-здравословен и по-щастлив живот. Направете първата стъпка днес и се насладете на нашите вкусни, чисти и полезни протеинови десерти.

Кои сме ние?

BOSY HEALTHY

Здравейте,

Ние сме Саня Ганчева и Бояна Генова – основателки на марката Bosy. В стремежа си към здравословен начин на живот, практическа и научна работа, през която преминахме, създадохме BOSY, вкусна и здравословна алтернатива на сладките, за всеки ден и по всяко време на деня.
Саня Ганчева е търговец, мениджър и възпитаник на УНСС, завършила с отличие магистърска степен по маркетинг. С опит в сферата на търговията, тя е човекът, изградил правилната търговска политика на фирмата.

Бояна Генова е маркетинг мениджър с дългогодишен опит в областта. Създател на идеята за марката и основен технолог на рецептите. Завършила е икономика и е дипломиран диетолог в няколко академии, сред които “Академия по хранене и диететика хранете се правилно”, “Шоу академия” и др.
Бояна е и човекът, който създава иновации. Нейните уникални идеи, които реализираме с маркетинговия отдел, са нашите печеливши стратегии.

Нашата мисия е да отговорим на вашите очаквания и чрез нашите десерти да ви дадем вкусна и здравословна доза сладост. По този начин ние удовлетворяваме себе си и ви помагаме да водите здравословен начин на живот, да се чувствате енергични и щастливи и да се наслаждавате на всеки ден!

Вдъхновени от местата по света, които сме посетили, ние, основателите на BOSY, създадохме осем уникални патентовани здравословни вкуса: десертите BOSY са създадени с много любов и внимание към всеки детайл, защото не правим компромис с качеството и вкуса.

Желаем ви приятно пътуване!