Нашата храна за вашето здраве!

BOSY HEALTHY

Веган десерти BOSY са направени от 100% висококачествени натурални съставки, без глутен, без добавена захар, без консерванти и изкуствени подсладители, богати на витамини, минерали, антиоксиданти и Омега 3.:

BOSY предлага 4 вкуса бонбони:

BOSY Africa – Шоколадово Брауни със Солен Карамел
BOSY California – Шам Фъстък & Слънчогледов Тахан
BOSY Dominicana – Кокосов Кейк & Сурово Кашу
BOSY Moscow – Малина & Бял Шоколад

bosy_certificate

Кои сме ние?

BOSY HEALTHY

Здравейте,

Ние сме Саня Ганчева и Бояна Генова – основателки на марката Bosy. В стремежа си към здравословен начин на живот, практическа и научна работа, през която преминахме, създадохме BOSY, вкусна и здравословна алтернатива на сладките, за всеки ден и по всяко време на деня.
Саня Ганчева е търговец, мениджър и възпитаник на УНСС, завършила с отличие магистърска степен по маркетинг. С опит в сферата на търговията, тя е човекът, изградил правилната търговска политика на фирмата.

Бояна Генова е маркетинг мениджър с дългогодишен опит в областта. Създател на идеята за марката и основен технолог на рецептите. Завършила е икономика и е дипломиран диетолог в няколко академии, сред които “Академия по хранене и диететика хранете се правилно”, “Шоу академия” и др.
Бояна е и човекът, който създава иновации. Нейните уникални идеи, които реализираме с маркетинговия отдел, са нашите печеливши стратегии.

Нашата мисия е да отговорим на вашите очаквания и чрез нашите десерти да ви дадем вкусна и здравословна доза сладост. По този начин ние удовлетворяваме себе си и ви помагаме да водите здравословен начин на живот, да се чувствате енергични и щастливи и да се наслаждавате на всеки ден!

Вдъхновени от местата по света, които сме посетили, ние, основателите на BOSY, създадохме пет уникални патентовани здравословни вкуса: десертите BOSY са създадени с много любов и внимание към всеки детайл, защото не правим компромис с качеството и вкуса.

Желаем ви приятно пътуване!